Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis

Franco levering vanaf €125,- 

24/7 online bestellen

scan Scan
cart

€ 0,00

excl. btw.

Runpotec Actieset - Kabelafroller + Trekveer + Rugtas

Runpo Xboard XB500 en trekveer RP5 30 meter

Runpotec Actieset - Kabelafroller + Trekveer + Rugtas

Runpo Xboard XB500 en trekveer RP5 30 meter

RUNPO ACTIESET X Board XB500 + RUNPO 5 Trekveer 30m + Rugzak

Actieset bestaande uit:

1x XB500 Board
Compact, professioneel en multifunctioneel
apparaat voor het op en afwikkelen van kabelringen en diverse haspels met bijvoorbeeld kabel, leidingen, flexbuis en touw. Voorzien van 12 rubberen anti-slip poten.
Maximale draagkracht 800 kilogram.
De in hoogte verstelbare kap is perfect ontworpen om losse kabels, kabelringen of leidingen in de X BOARD XB 500 vast te zetten en zo ongecontroleerd afrollen van de kabel te voorkomen.
Applicatievideo: een korte, zeer informatieve applicatievideo kan worden bekeken op www.RUNPOTEC.com

1x Runpo5 Trekveer 30 meter.
Slijtvaste kunststof trekveer bestaand uit drie afzonderlijke in elkaar gedraaide strengen geleverd in een slagvaste behuizing die kan worden gebruikt als handige trekhulp.
Deze trekveer is vrijwel onbreekbaar en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor al je kabeltrekklussen. Ontdek de kracht van deze trekveer en ervaar de snelheid en het gemak!
De RUNPO 5 (30m) met de gepatenteerde RG7 geleidingskop incl. zwenken maakt het mogelijk zelfs de kleinste radiussen te overwinnen, met een totale breukkracht van maar liefst 270 kg in verhouding tot het gehele treksysteem.
De speciale kunststof vistape met een diameter van 5,3 mm en een drievoudige twist heeft een nog betere schuifwerking dan de 3 mm glasvezelstaaf; de wrijvingsweerstand is slechts de helft van de normale waarde als gevolg van puntcontact.
Arbeids- en tijdrovende reparatiewerkzaamheden zijn niet meer nodig, omdat dit kabeltreksysteem vrijwel breukvrij is. De RUNPO5 is opgeborgen in een zeer praktische doos
Optimaal toepassingsgebied: voor buisafmetingen Ø 16 mm - 40 mm.
Applicatievideo: een korte, zeer informatieve applicatievideo kan worden bekeken op www.RUNPOTEC.com

1x Rugzak
Deze hoogwaardige rugzak is zeer praktisch voor onderweg, op de bouwplaats of dagelijks gebruik. Met 3 compartimenten, inclusief laptopvak.
De rugzak kan indien gewenst nog groter gemaakt worden d.m.v. een handige rits. Altijd genoeg ruimte voor je benodigdheden!
Artikelnummer:
A6454000
EAN:
9120045477443
€ 629,99

Klanten kochten ook